Ταμειακές Μηχανές
Υποστήριξη Επιχειρήσεων
Διαφήμιση
Τεχνική Υποστήριξη
Διαφήμιση

Εχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας ή με το φορητό σας. Αναλαμβάνουμε την επισκευή του και την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων που είχε χωρίς να χαθούν τα δεδομένα σας. Το μηχάνημα θα παραδοθεί αφού γίνει έλεγχος ότι όλα δουλεύουν κανονικά. Αν μπορεί να γίνει κάποια αναβάθμιση για να γίνει πιο γρήγορο θα σας την προτείνουμε.

Περισσότερα...

 

Ελεγχος του υπολογιστή και εξουδετέρωση των ιών (virus) - προγραμμάτων υποκλοπών (spyware) που πιθανόν να υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Θα σας προτείνουμε λογισμικό προστασίας (antivirus) για την καλύτερη λειτουργία και προστασία του υπολογιστή σας από μελλοντικές απειλές. Επίσης θα σας συμβουλεψουμε τι να προσέχετε ώστε να μην αντιμετωπίσετε ξανά τέτοιου είδος προβλήματα.

Περισσότερα...

 

Ανάκτηση αρχείων που χάθηκαν επειδή χάλασε ο σκληρός δίσκος ή επειδή τα σβήσατε κατά λάθος. Θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα αρχεία σας και θα σας τα βάλουμε όπως τα είχατε πριν την βλάβη.

Περισσότερα...

 

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση καινούργιων περιφερειακών συσκευών (εκτυπωτές,σαρωτές κ.α.) και τον έλεγχο της καλής λειτουργίας μετά την εγκατάσταση. Επίσης εξετάζουμε προβλήματα δυσλειτουργίας περιφερειακών συσκευών που έχετε ήδη εγκατεστημένα και σας δίνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

 

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή σας. Θα σας προτείνουμε το λειτουργικό σύστημα που θα δουλεύει καλύτερα στον υπολογιστή σας, γιατί αν βάλουμε σε ένα σχετικά παλιό υπολογιστή (π.χ. 5 ετών) την τελευταία έκδοση των Windows, το αποτέλεσμα θα είναι ένα αργό σύστημα.

Περισσότερα...

 

Αναλαμβάνουμε την συνδεσή σας στο διαδίκτυο(Internet) από την αρχή. Αναλύουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε την σύνδεση που καλύπτει καλύτερα την εργασία σας. Κάνουμε εγκατάσταση και παραμετροποίηση της ADSL σύνδεσης ώστε να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία της.

Περισσότερα...

 

Ο υπολογιστής είναι αργός και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών. Για να αποφύγουμε την αγορά ενός καινούργιου υπολογιστή μπορούμε να τον αναβαθμίσουμε ώστε να βελτιωθεί η αποδοσή του και να εξοικονομίσουμε χρήματα και χρόνο εργασίας.

Περισσότερα...

 
Εθνικής Αντιστάσεως 133
Νέα Αρτάκη - 346 00
Τηλ.: 2221 30 20 84
info@pcquality.gr
Χάρτης
Μήνυμα
Διαφήμιση
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Σε Σύνδεση
Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
call pc.quality